צריבת נבוס בחנקן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/08/2013 | 09:44 | מאת: אורלי

שלום ד"ר סמדר, יש לי נבוס - כך כתב הרופא - בפנים. חום בהיר, עגול, בולט על פני השטח. הרופא אמר שאפשר לנסות להורידו בצריבה. עור פניי שחום. שאלתי: איך להגן מפני השמש והאם זה קריטי כדי שלא יישאר סימן - האם אני יכולה לשים עליו פלסתר אחרי הפרוצדורה כדי להגן מפני השמש? האם גם משקפי שמש יכולים להספיק (זה בחלק העליון של הלחי)? ובכלל במה תלוי קיומו או אי-קיומו של סימן אחרי צריבה? תודה

כדאי להגן על המקום בכל אחת מהדרכים שציינת. צלקת קטנה תישאר בכל מקרה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור