שוקלת התחלת טיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/08/2013 | 10:11 | מאת: נעמה

ד"ר שרייבר שלום, אני בת 28, 160 ס"מ שוקלת 65. סובלת מאקנה החל מגיל ההתבגרות ועד היום. רופא עור נתן לי מרשם לרואקוטן 40 מ"ג, זאת אחרי שניסיתי מגוון דברים בניהם מינוציקלין ומשחת דואק, טיפולי פנים ומוצרים קוסמטיים שונים.האקנה לא בדרגה חמורה אך בהחלט מצריך כיסוי של איפור. אני חוששת מאוד מתופעות הלוואי ויש לי כמה שאלות: 1. הסרת שיער בלייזר, האם האיסור הוא רק על איזור הפנים או שגם מפשעות אסור? 2. אם אקח שלוש פעמים בשבוע ולא כל יום זה עדיין יעזור? 3. האם שתיית שתי כוסות יין פעם בשבוע מותרת? 4. האם ניתן להסיר שיער בפנים עם חוט ופינצטה? תודה רבה מראש!

1. אסור להסיר שיער בלייזר 2. תוכלי לדעת רק אם תנסי 3. מומלץ להמנע מיין 4. אפשר, אלא אם כן תהיה תגובה לא טובה. נ.ב. טיפול פוטודינמי עוזר לאקנה גם במקרים דומים לשלך, ואז לא תצטרכי רואקוטן. את מוזמנת לבדיקת התאמה באסף - הרופא 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור