פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/08/2013 | 22:10 | מאת: לאה

אני בת 62 ולפני הרבה שנים היה לי פזוריאזיס קל ברגליים עכשיו מעל כף הרגל הופיעה לי אדמומיות כזו עם קשקשת מעט צורב ומגרד כמו כוויה זה נראה לי אפילו כמו אקזמה כלשהיא, האם זה יכול להיות גם משהו ששיך לכלי דם. אנא תעני לי בבקשה בהקדם. תודה..

אי אפשר לדעת בלי בדיקה אם זה פסוריאזיס או פטריה או משהו אחר. צריך לפנות לרופא לטיפול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור