אלרגית לניקל - התלקחות בעורף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

31/07/2013 | 21:44 | מאת: שירה

לפני שנה בבדיקה של מדבקות על הגו בבי"ח מאיר אובחנתי כמי שיש לה אלרגייה לניקל וקובלט.בשנה האחרונה אני סובלת מגירוד חריף מאזור העורף ומרוב גירוד כבר יש לי סימנים על העור כהים שלא עוברים.זה נורא מפריע לי בחיי היום יום. אינני יודעת מה הסיבה המדוייקת.יתכן שזה מוצרים שאני אוכלת שמכילים ניקל?איך ניתן לקבוע מה גורם להתלקחות הזו? תודה

יש מרפאות מיוחדות לדלקת עור ממגע ולאלרגיה שצמודות למחלקות עור בבתי החולים, ולהם יש הרבה נסיון וידע בתחום. מומלץ שתפני לייעוץ אצלם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור