ראקוטן ודיאטת אטקינס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/07/2013 | 11:45 | מאת: מיב

שלום רב, אני בת 33 ולוקחת ראוקוטן בחצי שנה האחרונה לטיפול באקנה חמורה. לקראת איזה אירוע אני מעוניינת לעשות שבוע דיאטת אטקינס- הדיאטה שבה אוכלים רק שומנים וחלבונים. השאלה שלי היא האם זה עלול להיות מסוכן או בעייתי כשלוקחים ראוקוטן? אני מדברת כאן על שבוע אחד בלבד של הדיאטה ואני לא נוהגת לשתות אלכוהול. תודה רבה

השאלה ספציפית וצריך להפנות אותה לדיאטנית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור