נמשים בגוף.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/06/2013 | 23:55 | מאת: שני

שלום ד"ר, רציתי לדעת האם כששמים קרם הגנה ונמצאים הרבה בשמש, יכולים להופיע נמשים בגוף גם כשאני נמרחת? ישנה דרך להסיר אותם או להבהיר אותם? תודה .

קרם נגד שיזוף עוזר להקטין את כמות השמש שמגיעה לעור ולכן גם את כמות הנמשים. אבל אי אפשר להבטיח שלא יהיו בכלל. אם זה חשוב לך כדאי גם לכסות את העור עם בגדים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור