עור שומני מפריש שומן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/06/2013 | 22:18 | מאת: יובל

שלום, העור שלי מפריש שומן בכמויות, בעברי הנני סבלתי מאקנה שיצר לי כתמים וצלקות מאוד שטחיות על פני העור. כשהעור אינו מפריש-לדוגמא בזמן שינה-הפנים נראות טוב מאוד וחלקות, אך במשך היום כאשר העור מתחיל להפריש הפנים נראות זוועה, אינן אסטטיות, נקבוביות העור נפתחות וההרגשה של השומן בעור נוראית מכל. חשוב לציין כשלקחתי רואקוטן- הפנים היו נראות במצב מעולה מאחר ולא הייתה הפרשת שומן (ללא קשר לפצעונים שפחות הפריעו). מה עליי לעשות על מנת לפתור בעיה זאת אחת ולמיד? או לפחות לייעל אותה? הדבר משפיע על הביטחון העצמי ויוצר לי תדמית אישית שונה בהתאם למראה הפנים.

עור שומני יישאר שומני אבל אפשר להפחית את ההפרשה, לפחות לתקופה, ע"י שימוש בסבון מיוחד לעור עם אקנה כגון נוטרוג'נה, טיפול פוטודינמי שתוכל לקרוא עליו יותר באתר של אסף-הרופא, או פילינג עם סליציל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור