סבוריאה ורוציאה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/06/2013 | 22:01 | מאת: ניר

שלום ד"ר שרייבר, אני שוקל לעבור טיפול פוטודינאמי באסף הרופא עבור סבוריאה סביב האף והפה ובין העיניים. בנוסף בלחיים יש כנראה רוציאה. כמה טיפולים נדרשים לשם כך לרוב? האם הטיפול עדין מספיק גם עבור הרוציאה? ראיתי דיווחים סותרים לכך, כשאנשים טוענים שהטיפול החמיר את הרוציאה. בנוסף, האם הטיפול עבור הסבוריאה מכוסה על ידי קופת חולים? אם לא, האם על ידי הביטוחים הפרטיים (כלל, מגדל)? תודה רבה רבה!

טיפול פוטודינמי מצוין לסבוראה ולרוזצאה ומספיק לרוב טיפול אחד. יחד עם זה צריך לזכור שמדובר במחלות כרוניות ולכן אנחנו יכולים להשיג הפוגה ארוכה ולא ריפוי לתמיד. קופות חולים אינן מממנות את הטיפול, ביטוחים משלימים לפעמים. בדיקת ההתאמה לפני הטיפול, (והביקורת אחרי הטיפול)ללא תשלום וללא טופס 17 ואתה מוזמן 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור