פריאורל דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/06/2013 | 10:59 | מאת: קרן

כבר קרוב לשנה שיש לי את הבעיה הזאת מסביב לפה. רק לאחרונה גיליתי מה זה. רופאי העור לא הצליחו לעזור לי, כבר פעמיים לקחתי אנטיביוטיקה שעזרה לי למספר שבועות ואז זה חזר שוב. אני לא יודעת כבר מה לנסות ומה לעשות, תוכלי לעזור לי?

זו מחלה עקשנית. אפשר לנסות טיפול פוטודינמי, היו מקרים שזה עזר. תוכלי לקבוע בדיקה מקדימה ללא תשלום 08-9779981

05/02/2021 | 19:51 | מאת: טלי

קרן בבקשה אם את קוראת את התגובה..אשמח לדעת מה בסוף עזר לך?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור