נקודות חן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/06/2013 | 17:50 | מאת: ליה

שלום, אני בת 40ילדתי שלושה ילדים בלידות רגילות. בני הקטן בן שנתיים וחצי. לאחרונה התחלתי טיפול הורדת שיער בלייזר במפשעה והקוסמטיקאית הפנתה את תשומת ליבי לנקודות חן כהות (3)שיש על איבר מיני. לא ראיתי אותן מעולם קודם. מה זה ? האם זה מסוכן? זקוקה למידע בהקדם תודה מראש

רוב הנקודות אינן מסוכנות אבל את זה אי אפשר לאמר ללא בדיקה. לכן, מומלץ שתגשי לבדיקה אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור