נקודת חן חוזרת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/06/2013 | 12:42 | מאת: avi

שלום וברכה יש לי שאלה : הורידו לי נק' חן בזרוע והיא יצאה תקינה. לאחר כמה שבועות היא חזרה לא סימטרית וב2 צבעים?(לפני כן היא הייתה סימטרית) האם יש ממה לחשוש?! תדה רבה

כאשר נקודה חוזרת, לרוב מורידים אותה שוב אפילו אם היא תקינה. כדאי שתחזרי לבדיקה והתיעצות אצל הרופא שהוריד את הנקודה.

24/06/2013 | 12:05 | מאת: רבקה

תודה, הייתי אח"כ בביקורת אצל רופאת עור והיא אמרה לי שאין צורך להוריד,השאלה היא אם ללכת לרופאה הכירוגית ע"מ להתייעץ? נ.ב :יש לי היסטוריה של מלנומה אין סיטו.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור