קלו קוט או אזומד? שניהם?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/04/2013 | 19:08 | מאת: SF

היי, יש לי עור שחום, ומכאן הנטייה לפיגמנטציה וצלקות לא מזמן קניתי קלו קוט וגם אזומד... האם אפשר להשתמש בשניהם במקביל? יש לי צלקות בנות שנה של עקיצות שהפכו לנק' חומות, וכן כתמי פיגמנטציה קטנים מחשיפה לשמש לאחר טיפול לייזר...וגם צלקות מכוויות בטיפול לייזר. איך כדאי לי לסנכרן בין המשחות? על אילו צלקות לשים מה? אני כבר מיואשת מהצלקות....:\ אשמח לעזרה או הצעות אחרות....

הכי חשוב להמנע מחשיפה לשמש, ולהשתמש קבוע בקרם נגד שמש SPF 30 לפחות. אזומד מבהיר את הכתמים ושמים אותו בלילה. בבוקר קרם הגנה כנ"ל. קלוקוט מקטין ומרכך צלקות בולטות גדולות או אדומות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור