שאלה לגבי יבלת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/04/2013 | 22:43 | מאת: פצ'ולי

ערב טוב יש לי יבלת בכף הרגל שחוזרת על עצמה. הייתי אצל רופאת עור שצרבה / הקפיאה את היבלת. בפעם הראשונה (לפני כ- 3 חודשים ) היבלת "נשרה" לאחר חודש, אבל לצערי היא גדלה מחדש. היום כשהייתי שוב אצל הרופאה היא אמרה לי שזה ווירוס וכנראה היבלת תגדל שוב. רציתי לשאול - האם יש מה לעשות חוץ מלצרוב בכל פעם (זה כואב מאוד ולמעשה לא עוזר) האם יש טעם לגשת לקוסמטיקאית רפואית לאחר נשירת היבלת לשם טיפול משלים? או - האם יש רעיון לטיפול אחר. תודה מראש

אולי הקפאות חוזרות כל שבועיים יצליחו לרפא את היבלת. אם לא אז כדאי לשקול טיפול פוטודינמי. אפשר לקרוא יותר באתר של אסף-הרופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור