טיפול לייזר ביבלות ויראליות באצבעות הרגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/01/2013 | 18:25 | מאת: ורדה

שלום רב רציתי לדעת לגבי טיפול הלייזר. האם כואב? נשארות צלקות? כמה זמן ההחלמה? מה יכול לקרות אם לא עוברים את הטיפול מחכה לתגובתך חוששת מאוד ורדה

אני באופן אישי לא מטפלת ביבלת ברגל עם לייזר אלא עם טיפול פוטודינמי. אני באופן אישי ממליצה על השיטה הפוטודינמית ליבלת וירלית כאפקטיבית, והיא כרוכה באי נעימות או כאב קל למספר דקות. לגבי הטיפול בלייזר כדאי שתשאלי פרטים רופא שעוסק בזה ביום-יום.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור