טיפולים פוטודינמיים לאקנה ולפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/11/2012 | 13:41 | מאת: נטע

האם טיפולים פוטודינמיים מתאימים לילדה בת 14 עם אקנה בינוני? האם יש סכנה להופעת פיגמנטציה עקב הטיפולים? האם טיפולים פוטודינמיים מצאימים לטיפול אצל אשה בת 40 עם פיגמנטציה?

טיפולים פוטודינמיים יכולים להועיל לאקנה, כמובן צריך בדיקת התאמה מוקדמת. פרט לפצעונים, מחלת האקנה עלולה לגרום כתמים, והטיפול יכול למנוע גם אותם. יש מקרים מסוימים של פיגמנטציה שגם להם טיפול פוטודינמי יועיל, בהתאם לסוג הפיגמנטציה ולאבחנה של הנגעים- אי אפשר לאמר בלי בדיקה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור