בירור לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/10/2012 | 21:41 | מאת: י

סובל מפסוריאזיס במרפקים ובקרקפת . קיבלתי שמפו , תמיסה למריחה לקרקפת , משחה למרפקים אך ללא הועיל . האם ישנן בדיקות ספציפיות שמומלץ לערוך לגילוי הגורמים האחראיים למחלה ולפיכך לקבל טיפול ספציפי בהתאם ? שאלה נוספת - נודע לי שעיכול חלבונים לקוי יכול להיות סיבה לפסוריאזיס - איזו בדיקה דרושה לבירור העניין ? בתודה מראש .

טיפול פוטודינמי יכול להועיל לפסוריאזיס במרפקים אבל לא בקרקפת כי השיער מפריע טכנית לביצועו. תוכל לקרוא יותר באתר של אסף הרופא. יש גם קרמים צמחיים כגון psirelax שכדאי לך לנסות. לגבי השפעה של חלבונים לא מוכר לי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור