הוסר לי שומה מהגב (בן 18)

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/08/2012 | 17:45 | מאת: אריק

שלום, הלכתי להיבחן אצל רופא עור, לאחר שהאחרון הבחין כי יש לי שומה שחורה על הגב - הוא החליט להעביר אותי לרופא פלסטיקה אשר יסיר לי את הנקודה ויעביר אותה למכון - כדי שיבדקו אותה. אז אותו שומה הוסרה,ואני מאוד חושש שזהו סרטן העור , חשוב להגדיש כי אותה נקודה יש לי אותה מספר שנים. אני מאוד לא רגוע מאז, וחושש לתוצאות שליליות אשר יצאו. אבחנה : nevus compoundo - איפיון - dys it back הפניה למכון פתולוגיה ביופסיה. מה הסיכוי שזה בהחלט מלנומה ?

מרבית הנגעים עם אבחנה כמו שלך הינם שפירים. אבל בגלל שיש סיכוי קטן שהנגע לא שפיר, אני ממליצה לכבד את דברי רופא העור ולשלוח את השומה לבדיקה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור