אני לא יודע אם זה קשור, אבל סימני מתיחה של העור.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/08/2012 | 21:22 | מאת: אלירן

שלום אז ככה, לפני 4 שנים התחלתי דיאטה שבא הורדתי בסביבות ה-35 קילו. בעקבות התהליך, הגוף שלי התעוות עם סימני מתיחה הזויים ונוראיים.. זה נורא מפריע מבחינה אסתטית וקצת מוריד מהביטחון. מה אפשר לעשות כדי למזער את הנזק הזה?

מעט שיטות טיפול עוזרות לסימני מתיחה, אם בכלל. ראשית, תזונה בריאה והמנעות מהשמנה/הרזיה או פיתוח שרירים קיצוני בעתיד. שיטות טיפול אפשריות כוללות רולר של מחטים, קרמים עם רטין, קילופים עדינים חוזרים, ולייזר 1540 נ'מ. תצטרך להתיעץ עם רופא כדי לדעת אם במקרה שלך טיפולים כאלו יכולים לעזור.

18/08/2012 | 20:02 | מאת: אלירן

אמרו לי שכדאי במקרה שלי לעלות במאסת השריר בכל הגוף ואז לחטב, ואולי ככה זה עוד איכשהו יטושטש.. האם זה אפשרי בתאוריה?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור