אבצס בבית השחי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/01/2012 | 15:02 | מאת: אלכס

שלום לפני פחות משבוע היה לי אבצס בבית השחי , הרופאה אמרה לי לקחת אנטיביוטיקה ( 5 מיל אוגמנטין ו10 מוקסיפן פעמיים בשבוע ) לקחתי במשך יומיים וראיתי שלא חל שיפור. אז הלכתי לבית חולים ושם רופא כירוגי פתח לי האבצס והזריק לי לשם פולידין . עכשיו כעבור יומיים ירדה טיפה הנפיחות ויצא לי משם מוגלה . המקום אדם ונפוח , אבל מה שהדאיג אותי זה שהאדמומיות מתפשטת לי ליד האם מה זה יכול להיות ומה עליי לעשות בנידון???

אדמומית שמתפשטת, מראה על התפשטות הזיהום, ועלייך לפנות בהקדם לבדיקת רופא אורטופד או למיון- חבל על היד, תשמרי עליה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור