שומות דיספלסטיות על הפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/02/2009 | 18:45 | מאת: אמא

הבן שלי בן 20 ויש לו שומות דיספלסטיות על הפנים. אחת הוסרה בניתוח ונותרה צלקת גדולה ומכוערת. הוא במעקב בתל השומר ונאמר לו שיש שומה אחת על הלחי שחל בה שינוי. האם בשיטה הפוטודינמית יש מעקב של בדיקה פתולוגית של הנגע שמוסר?? האם נשארת צלקת? מהי השיטה הפוטודינמית?? לתשובתך אודה

השיטה הפוטודינמית אינה מיועדת כלל להסרת שומות דיספלסטיות. היא מתאימה, להבדיל, להסרת גידולים סרטניים מהעור ללא ניתוח וללא צלקת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור