אקנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/09/2008 | 14:43 | מאת: dana

שלום רב אני בת 28 ומאז ומתמיד סבלתי מאקנה שמכסה את רוב חלקי פניי, בעיקר במצח ובצידי הפנים, לעיתים הפצעים אדמומיים ומגרדים מאוד. לאחרונה סיימתי טיפול של 3 חודשים באנטיביוטיקה מינוציקלין שלא עזר כמעט כלל, יותר מזה, בסיום הטיפול האקנה אף החריף.אני לא כל כך רוצה להתחיל טיפול בראקוטן, לא שמעתי עליו טובות.מצד שני, אני מתביישת באיך שאני נראית ורוצה מאוד שהפצעים יעלמו. האם יש לך פתרון יעיל אחר פרט לראקוטן? האם טיפול אצל קוסמטיקאית עשוי לעזור? תודה רבה מראש.

לפצעים אקנה במצב קל או בינוני במיוחד כשהעור שמנוני ויש הרבה קומדונים (ראשים שחורים) ניקוז קוסמטי של עודפי החלב יכול לעזור למנוע זיהום משני והופעת פצעים אדומים או מוגלתיים. צריך לשלב עם זה תכשירים רפואיים במריחה שאפשר לקבל מרופא עור. אנטיביוטיקה דרך הפה עוזרת בהרבה מקרים אבל לך באופן אישי לא הועיל. כדאי לך גם לשקול טיפול פוטודינמי לאקנה שהוא יעיל ותוכלי לקרוא עליו יותר באתר שמצוין תחת הפרטים שלי משמאל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור