גירוד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/02/2009 | 10:17 | מאת: שירן

שלום! אני בת 26 וסובלת מזה שבועיים מגירודים מטרידים באזור פי הטבעת ואיבר המין. הגירודים מופיעים בעיקר בלילה ולעיתים אף מעירים אותי משינה ומדירים שינה מעיני. לעיתים אני רואה על התחתונים מעין שאריות עור יבש כמו קשקשים. אני מקפידה למרוח קרם לחות באזורים הללו, זה כבר קרה לי בעבר אך הפעם התופעה ממושכת מהרגיל. נהיו לי גם מעין כתמים אדומים מישבן אני לא יודעת ייתכן שזה עקב היובש אבל זה מאוד מפריע לי. תודה רבה וט"ו בשבט שמח

יתכן ומדובר בפטרת או טריכומונס או מחלת עור. כדאי לגשת לרופאת נשים או רופא עור ולקבל טיפול מתאים. אם מזניחים עלול להחמיר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור