משחה חלופית לזינדקלין.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/12/2020 | 18:21 | מאת: גלעד

שלום ...התחיל לי לאחרונה פצעים בידיים וברגליים רופא הביא לי מינוציקלין 100 מ"ג פעם ביום ופעם ביום גם דרמקס ובלילה למרוח זינדקלין...הבעיה שהזינדקלין עושה לי עור אדום ומגורה..איזה משחה חוץ מהזינדקלין ניתן למרוח על הפצעים נקודתית? זה פצעים גדולים לפעמים סגולים שלוקח להם זמן לעבור.

זינדקלין זו משחה עדינה יחסית ואם אתה רגיש לה כדאי לחזור לרופא עור לשלול תגובה אלרגית. יש הרבה משחות לפצעים, אבל לעור רגיש צריך לעשות את ההחלפה אצל רופא עור ולא דרך מחשב..

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור