מיליה מתחת לעיניים.....

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/09/2020 | 18:14 | מאת: שירה

היי, השתמשתי לפני כחודש וחצי(אולי קצת יותר) במסכה למתחת לעיניים, כנראה שהשארתי אותה יותר מדי זמן והיא חסמה לי את הנקבוביות מתחת לעין..כתוצאה מזה יצאה לי מתחת לעיניים מיליה ועוד כמה ממש קטנות מתחת לעין..עבר זמן וזה עדיין לא עובר, אני יודעת שפילינג יכול לעזור לאיזורים אחרים בפנים אבל לא עושים פילינג מתחת לעיניים, יש משהו אחר שנילן לעשות כדי להעביר את הגושים הקטנים האלו?

אין פיתרון קסם. מיליה היא בעיה שכיחה, ולא צריך מסיכה כדי שהן יופיעו. אפשר לצרוב אותן אצל רופא עור והן יכולות לחזור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור