הורדתי נקודות חן בפנים ובכתף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/08/2020 | 21:20 | מאת: מיכל

שלום, הורדתי היום 2 נקודות חן בולטות אחת מעל השפה באמצע והשניה בכתף באמצעות גילוח. 1. האם להתחיל למרוח את המשחה האנטיביוטית לאחר שהפלסטיק נופל או להוריד את הפלסטר ולהתחיל למרוח מהיום? 2. מסביב לנקודת חן נשאר לי חום הרופא אמר לי שזה מהצריבה ולא שאלתי אותו אם זה יורד, כי אם לא בשביל מה בכלל הורדתי את הנקודה.. 3. האם יש לכם המלצות כדי למזער את הצלקת?

אחרי מקלחת החליפי פלסטר ביבש וחדש ואז גם להתחיל משחה אנטיביוטית. הפצעים נופלים תוך שבועות אחדים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור