טיפול לייזר ביבלת ויראלית עקשנית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/07/2020 | 14:56 | מאת: הדס

שלום, בני הגדול עבר למעלה מ-6 צריבות בחנקן ליבלת ויראלית גדולה שנמצאת ליד הציפורן של הקמיצה ביד (ועוד יבלת קטנה קרוב אליה). רופא עור המליץ על טיפול בלייזר. 1. האם הטיפול חד פעמי? 2.האם הטיפול כרוך בכאב? 3. כמה עולה טיפול כזה באופן פרטי? תודה,

בשביל לענות כמה טיפולי לייזר צריך לבדוק את בנך. הטיפול כרוך בכאב ותשאלי את הרופא שתגיעי אליו אם הוא ירדים את האצבע.בהצלחה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור