מספר נקודות שומן בעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/06/2020 | 13:35 | מאת: נק' שומן

שלום רב, מה הסיבה שישנם אנשים, שעורם מצמיח נק' שומן? האם ניתן היה למנוע? נק' שומן 1 מאחורי האוזן נפתחה במקום, ע"י כירורג, בהרדמה מקומית, והשניה, בגב, תוסר במרפאה, בהזמנת תור מיוחד, לכך. חן חן

לא ברור מדבריך אם מדובר בגידול שומן מסוג ליפומה, או בציסטה סבצאוס מלאה נוזל שומני. שני סוגי הגידולים האלו שכיחים ונפוצים ולא ידועה סיבה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור