יבלות באיבר המין - האם רק אסטתי?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/06/2020 | 12:29 | מאת: גיל

שלום רב, לפני כמספר שנים בעת שיפשוף של איבר המין הופיעו אצלי יבלות על איבר המין. לאחר בדיקה של 2 רופאים (אחד מומחה להסרה בלייזר) קיבלתי תשובה כי אלו אינן יבלות מסוג קונדולימיה. הרופא המטפל המליץ לא לגעת בהן והסביר שהן רק אסטיות. האם יתכן דבר כזה? יבלות שהן רק אסטיות באזור איבר המין?

אני לא יודעת מה אישית יש לך, ובאופן כללי בודאי שיש גידולים שפירים כולל יבלות שהם חסרי כל משמעות. תוכל להיות בטוח יותר אם תבצע מהנגעים בדיקת PCR לוירוסים של קונדילומה ויש מעבדות שעושות את זה. בריאות רבה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור