פסים אדומים בולטים במקומות בגוף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/05/2020 | 14:48 | מאת: אלמונית

שלום,בכמה חודשים אחרונים שמתי לב לפסים אדומים שבולטים מעל העור נראים כמו שריטות ומופיעים כל יום באזור שונה בגוף. ידיים,רגליים,בטן,חזה,גב..בכל אזור אפשרי. זה לא מגרד אבל לפעמים זה קצת שורף. אשמח לעזרה,תודה.

23/05/2020 | 14:49 | מאת: אלמונית

אני יציין גם שאני בהריון בשבוע 6.

לפי התיאור נשמע שאת סובלת מסימני מתיחה, מעין קרעים קטנים תת עוריים. המנעי ממאמץ גופני, משיזוף ואכלי מזון עתיר חלבונים ובקשי כדורים של תוספת ויטמינים ומינרלים להריון מרופא המשפחה שלך. יש תכשירים מיוחדים שמפחיתים את כמות סימני המתיחה כמו שמן של חברת וולדה.

כבר עניתי למעלה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור