פטריית עור בעורף/קרקפת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/05/2020 | 15:58 | מאת: אורון

שלום, יש לי פטרייה באזור העורף/החלק התחתון של השיעור מצד שמאל היא קיימת אצלי כ3 חודשים ועד עכשיו טופלה בtridem cream בשבוע וחצי האחרון קיים החמרה במצב באופן ניכר האזור כולו נפוח וכואב, המשחה הפסיקה לעזור, ביום שישי האחרון קיבלתי קיבלתי כדורים בשם איטרנול והתחלתי להשתמש המשחה בשם מנטקס וכעבור חמישה ימים עדיין יש החמרה נוספת, השתמשתי בעבר גם באגיספור ולא עזר בכלל אני אבוד, חייב עזרה בנושא

מכיון שאתה לא מתרפא מקרם נגד פטריות אולי מדובר במחלה אחרת. בצע בקופת חולים בדיקת מעבדה מהנגע לגילוי (או לשלילת) פטריות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור