טיפול במוגלה בקצה האצבע בציפורן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/04/2020 | 20:59 | מאת: אור

שלום דוקטור, בני בן 3 וחצי והזרת שבצד שמאל היכן שהציפורן אדומה נפוחה ועם מוגלה לבן. האם הלבן הוא מוגלה? מה הטיפול המומלץ? האם ניתן לטפל ללא ניקוז המוגלה? כמה זמן הטיפול? מה המלצתך... תודה מראש.

נראה כמו מוגלה. שימי יוד חום 3 פעמים ביום. זה צריך להשתפר תוך יום ולהעלם תוך יומיים נוספים.אם לא עוזר או מחמיר פני לרופא בקופת חולים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור