יבלות ופריחה בשק האשכים שמתפשטת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/12/2019 | 01:10 | מאת: אסף

שלום לפני חודש הופיעו לי יבלות ופריחה בשק האשכים ובאיבן המין אני בחור צעיר בן 28 הרופא ריסס חנקן נוזלי על איגר המין אבל לא נתן לי תרופה לפריחה באשכים האם החנקן הנוזלי יגרום לצלקת לכל החיים באיבר המין? ואיך אני מגיע למרפאה שלכם?

טיפול בחנקן נוזלי ליבלות הוא מקובל. יבלות באיברי המין מטופלים ע"י רופא עור או אורולוג. אני ממליצה שתהיה במעקב אצל הרופא שטיפול בך או רופא אחר ותשמע על האפשרויות טיפול השונות. ברר בקופת חולים אם יש לך ביטוח משלים ותוכל לבחור ייעוץ אצל רופא פרטי, ולקבל ממנו הסברים רחבים יותר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור