שימוש באפודיקס וכניסה לבריכה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/11/2019 | 11:06 | מאת: הילה

עלי להתחיל שימוש באפודיקס (פעם שניה אחרי 5 שנים) גם בפנים - מצח ואף וגם בידים, עובדת פעם בשבוע בבריכה טיפולית. האם עלי להמנע מלהכנס למים? בעיקר בשלב בו הפנים אדומות עם גלדים? אם זה בסדר להכנס בשלב בו אני מורחת את המשחה?

שלום הילה. בזמן השימוש באפודקס ובמיוחד כאשר יש גלדים אסור להכנס לבריכה. המים בבריכה לא נקיים ועלולים לגרום זיהום. ובכלל, בזמן השימוש באפודקס אסור חשיפה לשמש ובמיוחד שיזוף.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור