טיפול פוטודינמי ביבלת ויראלית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/09/2019 | 09:56 | מאת: משה

הייתי רוצה לדעת כמה יעלה באופן פרטי (ללא טופס 17) לעשות את הטיפול הפוטודינמי בבית חולים או מרפאה? מה סדר גודל של העלויות. אני מניח שבקופת החולים לא ירוצו לתת טופס 17 ומעוניין להאיץ תהליכים. האם אפשר לעשות זאת במקביל לתמיסת ווארומל וטיפולי חנקן נוזלי?

לאחרונה עזבתי את אסף הרופא ומתארגנת לעשות טיפול פוטודינמי באופן פרטי ולא דרך טופס 17. בהצלחה עם החנקן נוזלי וורומל. אם בעוד חודשיים עדיין רלונטי התקשר אלי 0523695777

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור