יבלת באצבע הרגל שלא עוברת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/08/2019 | 10:38 | מאת: משה

יש לי יבלת לא קטנה באצבע של הרגל מעל חצי שנה עם נקודות שחורות. רופא רשם לי את המוצר בליבלת שלקחתי 7שבועות ולא עזר. אתמול ניסיתי את המוצר וורטי שגם לא נראה שמשפיע בכלל. ניסיתי הרבה זמן סודה לשתייה שנראה שעזר קצת היות שהוריד את העובי שלה. כמה יעלה לי הטיפול הפוטודינמי? האם זה באופן פרטי והיכן? יש סיכונים? האם רצוי לנסות קודם את החנקן הנוזלי אצל רופא העור למרות שהוא יותר כואב?

טיפול פוטודינמי יעיל ליבלת וירלית ברגל וצריך לחזור עליו 2-3 פעמים. לאחרונה עזבתי את אסף הרופא ואני מתארגנת לבצע טיפולים אלו במקום אחר. אפשר לנסות את החנקן נוזלי אצל הרופא עור פעם בשבועיים 4-8 חזרות, יכול להועיל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור