עזרה באבחנה בעייה בקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/08/2019 | 21:18 | מאת: לילך

זוהי בדיקת ביופסיה שערכתי אחרי שהיה לי נשיקת שיער עם הצטלקות אני סובלת מזה כ6 חודשים ולדעתי התרופות אינם עוזרות האם הכבוד הזה אמור לעזור למחלה שיש לי. ומה היא המחלה הזו בכלל אני צריכה הסבר כללי

לא מצאתי מצורפת תשובת ביופסיה..

18/08/2019 | 22:39 | מאת: לילך

אני צירפתי קובץ שוב. מקווה שזה נשלח במידה ולא. אוכל כתובת מייל לשלוח לשם את האבחנה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור