לפריאורל דרמטיטיס מסביב לפה שלא עובר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/07/2019 | 13:04 | מאת: לירז

שלום כבר מעל 3 חודשים שאני סובלת מלפריאורל דרמטיטיס מסביב לפה. הייתי אצל שני רופאי עור. אחד הרופאים נתן לי איפול ע״י אקנהמיצין, לאחר מכןxerox. כרגע התחלתי טיפול בxerox. ורופא נוסף המליץ על אנטיביוטיקה ל- 3 חודשים. המלווה בבדיקות דם לפני ואחרי. אני מעדיפה שלא להתחיל טיפול אנטיביוטי. השאלה איך אפשר להיפטר מזה? תודה

הפסיקי להשתמש בכל שפתון איפור מייקאפ או קרם. לרוב לאחר מספר שבועות הדלקת תבריא. אם עדיין יהיה צורך, הטיפולים שהמליצו לך מקובלים, וגם טיפול פוטודינמי יכול לעזור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור