נזקים מהמכונת שיזוף האם זה בעצם פטריה או כוויה?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/05/2019 | 07:01 | מאת: נורית

שלום סמדר, לפני כיומיים הלכתי למכונת שיזוף בפעם הראשונה בחיי יש לציין שאני בת 19, אחרי כ12 דקות במכונה יצאו לי מלא כתמים חומים על הרגל ורק לאחר כמה שעות כל הגוף שלי נהיה אדום וצורב נורא. אתמול הלכתי לרופא עור שנתן לי משחה לכוויות מבלי להסתכל על המקום הנגוע השאלה שלי אלייך האם זה אכן כוויות שמש ולא פטרייה ? ואיך ניתן לטפל בה כמה שיותר מהר ?

30/05/2019 | 07:03 | מאת: נורית

מכיוון שזה לא העלה את התמונה המצורפת, הרגליים שלי מכוסות כולן בכתמים חומים כמו עור של נחש רציתי לדעת אם זה פטרייה בעצם או כוויה ?

לפי מה שכתבת קרה ולפי של רופא העור שבדק אותך האבחנה כויות מהשיזוף נכונה. כנראה מכונת שיזוף או שמש זה לא בשבילך. אם תרצי חזרי לרופא עור לביקורת עוד שבועיים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור