טיפול בספורות רבות על הקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/05/2019 | 18:01 | מאת: מירי

שלום .אחרי ביופסיה של עור הקרקפת והשערות קבלתי אבחנה זו: FUNGAL CULTURE אין צמיחה MICROSCOPY RESULT נראו ספורות רבות מה טיפול היעיל לספורות? המשחות ושמפו מקופת חולים לא עוזרי.

התשובה לא ספציפית וגם אי אפשר לנתק את הביופסיה מהבדיקה והמעקב הרפואי. כדאי לחזור לרופא עור לבקש שיחליף את הטיפול, או שיחזור על משטח פטריות. לא תמיד בדיקה יחידה מספיקה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור