עור יבש מאד בשל איבוד 40 קג מהמשקל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/03/2019 | 16:41 | מאת: ויס קלרה

סובלת מדיספפסיה פונקציונלית ממעי רגיז מבעיות בושט מרפלוקס אבדתי 40 קג סובלת מאד מעור יבש צורב סביב פי הטבעת בוולווה שום משחה לא עוזרת השומן לא נספג אצלי מה ניתן לעשות בכל הגוף העור מתחיל לגרד ונהיים פצעים

איבוד של 40 ק"ג מדאיג ומחיב בירור מקיף גם אצל רופא משפחה וגם אצל גסטרואנורולוג. בנוסף, לבעיות מעיים מאד עוזר תזונה מתאימה ואף שהידע שלי בתחום זה מוגבל, ידוע שצריך לפחות להפריד בין ארוחות של פחמימות לארוחות של חלבונים. מומלץ להתיעץ עם נטורופת/ית ועם דיאטני/ת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור