פצעים על הקרקפת מגרדים רצח

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/03/2019 | 20:43 | מאת: Pasasay

שלום דוקטור מזה שנים יש לי פצעים על הקרקפת שמגרדים בצורה מטורפת , עשיתי את כל הבדיקות הקשורות לאלרגיה זה לא זה , רופא עור היתי כמה פעמים או שאומרים יש שיער ולא רואים טוב או שכל מני שמפו משחות טיפות שלא עוזרים בכלום. הפצעים יש להם מחזור כזה שהם קטנים מגרד פחות אחרי זה הם הופכים בוגרים יותר וזה שיא הגירוד , אחרי זה הם מתיבשים מתקלפים וככה חוזר שוב ושוב , הפצעים הם כמו נקודות אדומות כאלה בזמן בגרות מכילים נוזל, לא מוגלתיים , באיזה כיוון לבדוק? מה זה ?

מומלץ להשתמש בשמפו ללא SLS וללא פרבנים. לא להשתמש במרכך, מסיכה או תכשירים לעיצוב השיער בזמן או אחרי החפיפה. השיפור צפוי תוך חודש, ואם לא יעזור תבקש מרופא עור לבצע ביופסיה אבחנתית מאחד הפצעים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור