טיפול באקנה הורמונאלי פעיל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/01/2019 | 11:53 | מאת: בחורה בת 34

שלום רב, ברצוני לברר האם במקרה של אקנה הורמונאלי פעיל שמטופל בגלולות ועדיין כל חודש מופיעים פצעים מוגלתיים כואבים יעיל טיפול פוטודינמי? והאם הטיפול יעיל גם כנגד צלקות אקנה ? מה אחוזי ההצלחה במקרים הנ"ל? ההתלבטות שלי בגלל שאקנה פעיל ולאחר טיפול פוטודינמי לוקח זמן עד שהעור מתחדש ובמקרה שלי כל חודש יוצאים כמה פצעונים מוגלתיים למרות הטיפול בגלולות , האם זה לא יפריע לריפוי של העור בגלל הפצעים הפעילים בתקופת ההחלמה? ומה מומלץ במקרה של צלקות אקנה סדרת טיפולים בלייזר או טיפול פוטודינמי? אשמח לתשובה מפורטת על מנת שאוכל לקבל החלטה לגבי הטיפול , תודה.

טיפול פוטודינמי יעיל לאקנה בכלל ולהורמונלי בפרט. להבנתי זו השיטה הטובה ביותר, למעט שלא בצענו בדיקת התאמה אישית בשבילך. לפני מספר ימים עזבתי את אסף הרופא ואני מתארגנת במקום חדש. אם תרצי דברי איתי עוד חודש ונתאם בדיקה 052-3695777

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור