צלקת במפשעה אחרי ביופסיה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/01/2019 | 02:26 | מאת: גון

לפני עשרה חודשים בערך התפרצה אצלי פריחה במפשעה ועוד אזורים בגוף,לכתי לרופא עור והוא החליט לקחת דגמית ביופסיה מהמפשעה במעבדה גילו שאין כלום זאת אומרת סתם לקח עשה לי צלקת,איך אני מעלים את הצלקת?מה אפשר לעשות?זה ממש לא נראה טוב ובכל אקט מיני נבהלים מהמראה של הצלקת אשמח לעזרה שלכם תודה

אי אפשר להעלים צלקת, אבל אפשר לשפר את המראה והמרקם שלה בשיטות טיפול שונות בהתאם לבדיקה ולמצב האישי. ניתן לפנות לייעוץ במרפאת עור, או במרפאה לטיפולים אסתטיים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור