נפיחות בקרסוליים עם פריחה בעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/10/2018 | 18:12 | מאת: פריחה ברגליים

סובלת מהתנפחויות ברגליים עם מאמץ בהליכה ו/או עמידה ממושכת המלווה ע"י פריחה בעור. אשמח לקבל אבחנה לתופעה (רצ"ב תמונות)

למעט שלא בדקתי אותך וגם לא הצלחתי למצוא תמונות, התנפחות ברגליים במאמץ קשורה לרוב לבעיה בכלי הדם. ממליצה לבצע בדיקה דופלקס למערכת הורידים ברגליים, ועם התוצאה לפנות לייעוץ של כירורג כלי דם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור