נקודה שהופיעה לפתע באיזור האף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/09/2018 | 15:43 | מאת: רונית אדלבוים

שלום, לפני כמה חודשים הופיעה לי נקודה על האף (ייתכן ונקודת חן) אשר ממש מפריעה לי. האם זו נקודת חן והאם ניתן להוריד אותה? תודה רבה.

נקודה חדשה דורשת בדיקה של רופא, ומומלץ לעשות את זה בהקדם ולהיות בטוחה שהיא שפירה. בדיקה רפואית נחוצה אפילו אם זה רק ענין אסתטי, כי מתאימים את השיטה להסרת הנקודה לסוג שלה שמאובחן בבדיקה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור