צלקת במצח עקב תאונה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/09/2018 | 02:50 | מאת: משה

שלום וברכה לפני מספר ימים עברתי תאונת עבודה ועקב כך נפצעתי במצח באופן די מכוער. הצלקת הינה בחצי עיגול כ20 תפרים. איך אוכל לטפל בצלקת בשלב מוקדם על מנת להגיע לתוצאה האסטטית ביותר (מרכז המצח) ? מתי להתחיל והאם התכשרים כגון קלו קוט / מדבקות לחץ סיליקון יודעות לטשטש ולעדן משמעותית את הצלקת? אשמח לעזרה .

מרבית הצלקות עוברות טישטוש טבעי תוך שנתיים גם בלי טיפול. חשוב חצי שנה להסתיר את הצלקת משיזוף. לא בטוחה אם קלוקוט עוזר. מדבקות לחץ סיליקון לרוב עוזרות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור