טיפול פוטודינמי לקרטוזיס בתעלת האוזן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/07/2018 | 17:56 | מאת: מאיר

שלום רב, אני סובל מקרטוזיס בתעלת האוזן החיצונית. האם ניתן לבצע באזור זה טיפול פוטודינמי בכדי להסיר את הנגע ?

לא ניתן לבצע טיפול פוטודינמי בתוך תעלת האוזן כי זה מקום מוסתר וטכנית אין גישה לשם.

12/07/2018 | 20:00 | מאת: מאיר

הי, בהמשך לנ"ל , הטיפולים במשחות סטרואידים לא עזרו. האם תוכלי להמליץ על טיפול אפשרי? בתודה מראש

לא רציני להמליץ טיפול בלי בדיקה. כדאי שתחזור לרופא העור או לרופא אף אוזן גרון שינסה פיתרון אחר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור