עור פנים וקרקפת שומניים בצורה קיצונית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/11/2017 | 07:37 | מאת: אייל

שלום לפני 6 שנים נטלתי רואקוטן לאקנה קשה, האקנה עברה עם סיום הטיפול אך כחודש לאחר סיום הטיפול עור הפנים שלי החל להיות שומני מאוד, עם השנים זה רק החמיר ועבר גם לקרקפת והיום יש לי המון גושים שומניים בקרקפת שאני מקלף מידי פעם. רציתי לשאול האם טיפול פוטודינאמי יכול לסדר את הפרשת השומן מבלוטות החלב כך שיהיה בצורה תקינה ואם כן אז זה לא יחזור אף פעם יותר?

טיפול פוטודינמי מתאים לעור בלי שיער, ולכן לא רלונטי באזור הקרקפת, (מלבד במי שמגולח למשעי). אם תרצה אתה מוזמן לייעוץ ובדיקת התאמה במרפאתי באסף הרופא 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור