המלצה להסרת יבלת ליד השפתיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/10/2017 | 13:45 | מאת: ליר

אהלן , מגיל צעיר יש לי בצד השפה יבלת כהה שאני נורא שונאת, החלטתי שאני רוצה להסיר אותה אבל רופא בקופה בעבר אמר לי שהצלקת תהיה אולי יותר בולטת אשמח להמלצה לרופא / פלסטיקאי (לאן צריך ללכת במקרים האלה?) בתל אביב תודה רבה :)

כדאי פלסטיקאי שמתמקד בגידולים ובניתוחי מוס. תבררי בקופת חולים מי מומלץ, או שמגיע לך ייעוץ וטיפולפרטי דרך הביטוח המושלם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור