אקנה בגב אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/08/2017 | 22:42 | מאת: דן

יש לי פצעים בגב הייתי אצל רופאת עור היא הביאה לי כדור אנטיביוטיקה שנקרא מינוציקלין 100מ״ג עכשיו אחריי שבוע בערך לא ראיתי שיפור אז הלכתי לרופאת משחה והביאה לי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ״ג ביחד עם משחה בקטרובן האם האנטיביוטיקה שהביאה לי הרופאת משפחה הוא טוב לפצעים בגב ? חשוב לי להעלים מהר את הפצעים בגב למה אני מתגייס ממש בקרוב ולא יוכל לקחת ראקוטן יש לי הרבה פצעים בגב ממש

מומלץ להשאר צמוד לטיפול אחד ולא לזגזג בין רופאים. הטיפול שהביאה רופאת העור מקובל, ולוקח 2-3 חודשים עד שרואים שיפור. חזור לרופאת העור לביקורת. בנוסף תוכל לקרוא על טיפול פוטודינמי באתר של אסף הרופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור